Ultrahøytrykkspyling

Ultrahøytrykkspyling opptil 3000 Bar

Sunnhordland Sandblåsing AS utfører ultrahøytrykkspyling og har gjennom tidene tilpasset oss markedets stadig økende krav og med bransjens mest moderne utsyr i ryggen kan Sunnhordland Sandblåsing AS forsikre om at tjenestene og produktene er av høyeste kvalitet. Vi opererer med trykk opptil 3000 bar for effektiv fjerning av rust og maling. Sunnhordland Sandblåsing har egne operatører med spesialopplæring i bruk av utstyret.

Hva er Ultrahøytrykk spyling

Ultrahøytrykk spyling er et godt alternativ til forbehandling hvor sandblåsing ikke er egnet. Vi har forskellige pumpestørrelser som danner trykk på 3000 bar og 28 - 40 l/min. Dette fjerner effektivt rust og maling helt ned til en ren og bar ståloverflate. Overflaten kan deretter påføres egnet malingssystem alt etter bruksområde. Arbeidet utføres i henhold til spesifikasjoner og blir ferdigstillt med dokumentasjon på utført arbeid.

Dockboy - Fjernstyrt halvautomatisk spyledisk

Sunnhordland Sandblåsing AS investerte i 2019 i en halvautomatisk spyledisk med full oppsamling av spylevann, kalt Dockboy. Maskinen er designet for å behandle områder som:

  • Skutebunner, med alle slags krumminger.
    • Høyde på maskinen er kun 1,26 meter, derfor lavere enn de mest vanlige kjølblokker.
  • Toppsider opp til høyde på ca 9,3 meter.
  • Skipsdekk, bil- og lastedekk og andre flate gulv.
  • Arbeidsfunksjoner er delvis automatiserte som gir en effektiv utførelse

Maskinen har en filter og avfallsmodul for avfall og spylevann. Automatisert utpumping som kan føres videre til setling i en ekstern settlingstank.

Spiderjet - Fjernstyrt miljøvenlig spyledisk

Sunnhordland Sandblåsing AS investerte i 2014 i en fjernstyrt selvklyvende spyledisk, kalt Spiderjet. Denne kan settes på en skuteside, bunn, dekk, tak etc. Og fjernstyres med fjernkontroll. Spyledisken holder seg til overflaten ved hjelp av vakuum.
Dette er et miljøvennlig alternativ da alt spylevann og malingsavfall transporteres i retur ved hjelp av vakuum til vakuumtank, tanken kan settles og avrennes etterhvert. Overflaten blir varm og tørr på grunn av friksjon og vakuum og klar til overmaling med nytt malingssystem. Se demonstrasjonsvideo her

Utskrift E-post

HVEM ER VI?

Sunnhordland Sandblåsing stiftet i 1985 av gründer Kjell Huseth, vi er en korrosjonsentreprenør som har spesialisert oss innen tradisjonell sandblåsing, sprøytemaling, metallisering, UHT Spyling og vakuum teknikk.

HVA GJØR VI?

Vi utfører alt innen overflatebehandling; sandblåsing, metallisering, sprøytemaling, UHP eller UHT spyling med håndpistol og radiostyrt Spiderjet, vakumteknikk og transport.
Vi er spesialisert oss på Tankblåsing og UHP spyling med selvklyvende spyledisk med stor kapasitet og uten utslipp. 

KONTAKT OSS

Sunnhordland Sandblåsing AS
Eldøyane 160
5411 STORD

Telefon: +47 53 45 77 90
Faks: +47 53 45 77 91
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.