Overflatebehandling

Overflatebehandling

Sunnhordland Sandblåsing AS har gjennom tidene tilpasset oss markedets stadig økende krav og med bransjens mest moderne utsyr i ryggen kan Sunnhordland Sandblåsing AS forsikre om at tjenestene og produktene er av høyeste kvalitet.

Sunnhordland Sandblåsing er et sikkert valg innen alle typer overflatebehandling. Vi er et seriøst og velrenomert selskap som driver med flere spesialiteter innen overflatebehandling. Vi har egen hall for overflatebehandling, produksjonsområde med tilgang til komunal dypvannskai i Håkonar Næringspark i Fitjar.

Vi på gode referanser innen tankblåsing, overflatebehandling av konstruksjoner til offshore og subsea, når det gjelder tankblåsing så tørr vi påstå at vi er førstevalget når det gjelder effektivitet, pris og kvalitet. Vi utfører arbeidet effektivt ved hjelp av en god utstyrspark til rengjøring, luftavfukting, støvavsug, bigblast med stor sandkapasitet og supersugere til effektiv tømming av sand etter sandblåsing. Vi kan utføre sandblåsingen uten at støv kommer ut fra tankene da vi skaper undertrykk.

Overflatebehandling, ulike metoder for å gi overflater et annet utseende eller for å hindre korrosjon. Noen eksempler på overflatebehandling er maling, sandblåsing, metallisering, galvanisering.

Sunnhordland Sandblåsing AS driver med alt innen overflatebehandling av metaller da med forskjellige typer forbehandling og materialbeskyttelse systemer som tilpasses bruksområdet.

  • Forbehandling - Sandblåsing - Ultrahøytrykk Spyling UHT / UHP

  • Vern mot korrosjon - Påføring av maling  / Sprøytemaling - Påføring av metallisk belegg Metallisering / Termisk Sprøyting

  • Kvalitetssikring -  Spesifikasjoner - Prosedyrer og Dokumentasjon

 

Utskrift E-post

HVEM ER VI?

Sunnhordland Sandblåsing stiftet i 1985 av gründer Kjell Huseth, vi er en korrosjonsentreprenør som har spesialisert oss innen tradisjonell sandblåsing, sprøytemaling, metallisering, UHT Spyling og vakuum teknikk.

HVA GJØR VI?

Vi utfører alt innen overflatebehandling; sandblåsing, metallisering, sprøytemaling, UHP eller UHT spyling med håndpistol og radiostyrt Spiderjet, vakumteknikk og transport.
Vi er spesialisert oss på Tankblåsing og UHP spyling med selvklyvende spyledisk med stor kapasitet og uten utslipp. 

KONTAKT OSS

Sunnhordland Sandblåsing AS
Eldøyane 160
5411 STORD

Telefon: +47 53 45 77 90
Faks: +47 53 45 77 91
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.