Ultrahøytrykk spyling

keyboard_arrow_down

Ultrahøytrykk spyling opptil 3000 bar

Sunnhordland Sandblåsing AS utfører ultrahøytrykkspyling og har gjennom tidene tilpasset oss markedets stadig økende krav og med bransjens mest moderne utsyr i ryggen kan Sunnhordland Sandblåsing AS forsikre om at tjenestene og produktene er av høyeste kvalitet. Vi opererer med trykk opptil 3000 bar for effektiv fjerning av rust og maling. Sunnhordland Sandblåsing har egne operatører med spesialopplæring i bruk av utstyret.

Ultrahøytrykk er en tjeneste som er under stor utvikling, og vi i Sunnhordland Sandblåsing AS ønsker å være en ledende aktør i Norge når det kommer til ultrahøytrykk. Siden vi har utrahøytrykk som høy prioritert er vi en av de ledende bedrifter i Norge som driver ultrahøytrykk videre til neste steg med Dockboy og Spiderjet.

Hva er ultrahøytrykk spyling?

Ultrahøytrykk spyling er et godt alternativ til forbehandling hvor sandblåsing ikke er egnet. Vi har forskellige pumpestørrelser som danner trykk på 3000 bar og 28 - 40 l/min. Dette fjerner effektivt rust og maling helt ned til en ren og bar ståloverflate. Overflaten kan deretter påføres egnet malingssystem alt etter bruksområde. Arbeidet utføres i henhold til spesifikasjoner og blir ferdigstilt med dokumentasjon på utført arbeid.

Det finnes ingen jobber som er for store for oss når det kommer til ultrahøytrykk. Vi kan bruke Dockboy og Spiderjet på alt fra helikopter plattformer, skipsdekk, lastedekk og skutebunner. Ta kontakt så skal vi veilede deg til det beste resultatet når det kommer til ultrahøytrykk.

Spyledisk - Dockboy
Skutebunner, med alle slags krumminger.

∗ Høyde på maskinen er kun 1,26 meter, derfor lavere enn de mest vanlige kjølblokker.
Toppsider opp til høyde på ca 9,3 meter.
Skipsdekk, bil- og lastedekk og andre flate gulv.
Arbeidsfunksjoner er delvis automatiserte som gir en effektiv utførelse
Ekstra funksjon⇒
Maskinen har en filter og avfallsmodul for avfall og spylevann. Automatisert utpumping som kan føres videre til setteling i en ekstern settlingstank.
00
Erfaring
00
Forpliktelse
00
Kvalitet

Spyledisker av høyeste kvalitet!

Dockboy

Sunnhordland Sandblåsing AS investerte i 2019 i en halvautomatisk spyledisk med full oppsamling av spylevann, kalt Dockboy. 

Spiderjet

Sunnhordland Sandblåsing AS investerte i 2014 i en fjernstyrt selvklyvende spyledisk, kalt Spiderjet.

Spyledisk - Spiderjet
Denne kan settes på en skuteside, bunn, dekk, tak etc. Og fjernstyres med fjernkontroll. Spyledisken holder seg til overflaten ved hjelp av vakuum.
Dette er et miljøvennlig alternativ da alt spylevann og malingsavfall transporteres i retur ved hjelp av vakuum til vakuumtank, tanken kan settles og avrennes etterhvert. Overflaten blir varm og tørr på grunn av friksjon og vakuum og klar til overmaling med nytt malingssystem. Se demonstrasjonsvideo.