00%
Sunnhordland Sandblåsing AS

Overflatebehandling

keyboard_arrow_down

Overflatebehandling

Sunnhordland Sandblåsing AS har gjennom tidene tilpasset oss markedets stadig økende krav og med bransjens mest moderne utsyr i ryggen kan Sunnhordland Sandblåsing AS forsikre om at tjenestene og produktene er av høyeste kvalitet. Vi ser kun etter den nyeste og beste teknologien for overflatebehandling, sandblåsing, metallisering og sprøytemaling.

Sunnhordland Sandblåsing er et sikkert valg innen alle typer overflatebehandling. Vi er et seriøst og velrenommert selskap som driver med flere spesialiteter innen overflatebehandling. Vi har egen hall for overflatebehandling, produksjonsområde med tilgang til kommunal dypvannskai på Årskog Industriområde i Fitjar.

Alltid best på kvalitet!

Vi på gode referanser innen tankblåsing, overflatebehandling av konstruksjoner til offshore og subsea, når det gjelder tankblåsing så tørr vi påstå at vi er førstevalget når det gjelder effektivitet, pris og kvalitet. Vi utfører arbeidet effektivt ved hjelp av en god utstyrspark til rengjøring, luftavfukting, støvavsug, bigblast med stor sandkapasitet og supersugere til effektiv tømming av sand etter sandblåsing. Vi kan utføre sandblåsingen uten at støv kommer ut fra tankene da vi skaper undertrykk.

Vi har spesialiserte fagfolk som driver vår utstyrs park optimalt. Dette gjør at vi kan ha det beste utstyret, og gi den beste kvaliteten på markedet når det kommer til overflatebehandling, ultra høytrykk, sandblåsing, maling/sprøytemaling og galvanisering.

Første steg
Forbehandling - Sandblåsing - Ultrahøytrykk Spyling UHT / UHP
Behandling
Vern mot korrosjon - Påføring av maling / Sprøytemaling - Påføring av metallisk belegg Metallisering / Termisk Sprøyting
Avslutning
Kvalitetssikring - Spesifikasjoner - Prosedyrer og Dokumentasjon
00
Erfaring
00
Forpliktelse
00
Kvalitet

For oss er sandblåsing enkelt!

Overflatebehandling, ulike metoder for å gi overflater et annet utseende eller for å hindre korrosjon. Noen eksempler på overflatebehandling er maling, sandblåsing, metallisering, galvanisering.

Sunnhordland Sandblåsing AS driver med alt innen overflatebehandling av metaller da med forskjellige typer forbehandling og materialbeskyttelse systemer som tilpasses bruksområdet.

Bilder overflate- behandling

Scroll