Metallisering

keyboard_arrow_down

Metallisering/ Termisk Sprøyting

Sunnhordland Sandblåsing AS utfører metallisering og har gjennom tidene tilpasset oss markedets stadig økende krav og med bransjens mest moderne utsyr i ryggen kan Sunnhordland Sandblåsing AS forsikre om at tjenestene og produktene er av høyeste kvalitet. Vi har både 300 ampere og 600 ampere apparater.

Metallisering er en ektrem viktig del av vårt arbeide. Med våre metoder for metallisering er du garantert et resultat som varer. Uten en god jobb på metallisering er all jobb gjort forgjeves. Siden vi har de beste produktene til å utføre metallisering, kan vi trygt si at du er i trygge hender hos Sunnhordland Sandblåsing AS, og vil kun gå ut med kvalitet!

Hva er metalisering⇒
Under metallisering så smeltes metall ved hjelp av lysbue og sprøytes på en ståloverflate, det dannes da et rusthindrende belegg, etter påført belegg påføres en tynn heftprimer også kalla sealer for å tette belegget.
Overflaten kan deretter påføres egnet malingssystem alt etter bruksområde. Noen av materialene som er brukt er Zink, Aluminium magnesium og aluminium.
Arbeidet utføres i henhold til spesifikasjoner og blir ferdigstilt med dokumentasjon på utført arbeid.
Vi har avsug/filter systemer som kjøres under metallisering slik at en separerer støvet og leveres på godkjent deponi.
00
Erfaring
00
Forpliktelse
00
Kvalitet